مقدمه 1: همبرگر تو بازار قیمت های مختلفی داره. که اونو متناسب با درصد خلوصش میسنجن (معمولی 30%، ممتاز 60%، مخصوص 75% و ویژه 85%). وزن هر بسته همبرگر 500 گرمه.

مقدمه 2: میانگین قیمت همبرگرهای مذبور تو بقالی سرکوچه 2000 تومان هست. و کاراخانه اونارو کمتر از 2000 تومان به مغازه ها داده تا چیزی هم عاید مغازه دارا بشه.

مقدمه 3: میانگین قیمت گوشتهای موجود در بازار 5 هزار تومانه.

نتیجه گیری: اگه قیمت 1 کیلو همبرگر 4 هزار تومان باشه (با میانگین 62 درصد خلوص! این ناخالصی هاش هم منو کشته!) اونوقت 620 گرم گوشتی که در 1 کیلو همبرگر استفاده شده درمیاد  حدودا 2500 تومان یعنی میشه کیلویی حدودا 4 هزار تومان.

خلاصه: گیج نشید! منظورم این بود که عقلا، شرعا، منطقا، اخلاقا، وجدانا و...  تولید همبرگر واسه کارخانه ها نمیصرفه هیچ! بابت هر بسته همبرگر کلی ضرر هم میکنند!!!! بدون احتساب سایر هزینه های تولید همبرگر! اگه فقط قیمت گوشتشو بسنجیم اینه! و الا قیمت 1 کیلو همبرگر باید بیشتر از قیمت 1 کیلو گوشت ارزون باشه.

تست کنکوری: چجوریاست!؟

 الف: گوشت مصرفی آنها با گوشت مصرفی عامه مردم متفاوت است!

 ب: ای پدر سوخته! وزارت بهداشت را زیر سوال میبری! بگم بیان پدر پدر پدر پدر تو دربیارن؟

 ج: یحتمل کارخانه ها به علت خرید گوشت به صورت عمده از تخفیفات ویژه ای برخوردار باشد.

 د: زرشک! همه موارد غلطه


سایر احتمالات رو شما بفرمایید! بلکه روشن بشم گیر قضیه کجاست.


ته نوشت: بیچاره شکم سلف ...

پروفایلمو دیدی؟